Mekanikkonstruktör, Konstruktionsledare

Mekanikkonstruktör, Konstruktionsledare

Referensnummer: 1350067

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker en mekanikkonstruktör, konstruktionsledare för anställning.

Vi arbetar med kundprojekt på plats hos våra kunder. Vårt arbetsområde är Västra och Östra Mälardalen med orter som bl.a. Eskilstuna, Västerås, Södertälje, Stockholm, Köping och Sala.

I rollen som mekanikkonstruktör, konstruktionsledare arbetar du i projekt med ansvar för teknisk utformning och koordinering. Du leder och är en del av konstruktionsgruppen i utvecklingsarbetet. Du driver, planerar och leder arbetet med fokus på teknisk lösning och leverans. Du har kontakt med både interna och externa kunder.

Arbetet bedrivs från tidiga faser och konceptutveckling till detaljutveckling, industrialisering och implementation.

Som person har du ett stort teknikintresse och ett par års erfarenhet av konstruktionsledning. Förutom ditt ordningssinne, ledarskap och kommunikativa sätt är du kreativ, strukturerad och initiativrik. Du arbetar proaktivt med prestigelös framtoning. Du ser helheten och har ett effektivt sätt att kommunicera verbalt och i skrift.

Som mekanikkonstruktör, konstruktionsledare är du van att arbeta med tekniska problem i ledande befattning. Du har lång erfarenhet av mekanisk konstruktion i olika material och tillverkningsmetoder, geometrisäkring, toleranser och av vitt skilda problemställningar.

Du har erfarenhet från att arbeta i kund- och leveransprojekt och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Dokumenterad yrkeserfarenhet med goda vitsord är ett krav.

Akademiskt är du civilingenjör eller högskoleingenjör inom maskinteknik, mekatronik, farkostteknik, eller motsvarande.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga kollegor med stark framtidstro. Vi har stort fokus på våra medarbetare och är noggranna med hälsa, arbetsmiljö samt att det skall vara trivsamt och kul på arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och genomför även utbildningar och seminarier tillsammans.

Vårt kontor är placerat i centrala Eskilstuna.

Ansökan

* obligatoriskt

Tack!

Din ansökan har mottagits

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm