Provningsingenjör

Provningsingenjör

Referensnummer: 1350068

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker provningsingenjör för anställning.

Vi bedriver arbete med kundprojekt på plats hos våra kunder. Vårt arbetsområde är Västra och Östra Mälardalen med orter som bl.a. Eskilstuna, Västerås, Södertälje, Stockholm, Köping och Sala.

Du är provningsansvarig för ett eller flera delsystem i fordonet, produkten eller systemet. Det kan också vara provning av komplett fordon, produkt eller maskin. Detta innebär provplanering, resursallokering, test- och verifiering, analys, dokumentation, presentation och kommunikation.

Du bidrar i tidiga faser till kravspecifikationer och säkerställer att verifiering av kraven är möjlig att genomföra.

Provningen varierar från tillförlitlighets- och funktionsprovning i system till komplett fordon, produkt eller maskin.

I din roll som provningsingenjör ansvarar du för att se till att proven körs på ett kvalitetssäkrat och effektivt sätt samt att resultaten är tillförlitliga. Du har praktisk erfarenhet av provning, gärna från provledning och en vana att dokumentera och presentera provningsresultat.

Som person har ett stort teknikintresse och ett par års erfarenhet av provning. Du är kreativ, strukturerad och initiativrik. Du har ett naturligt ledarskap med prestigelös framtoning.

Akademiskt har du en ingenjörsexamen med inriktning mot elektronik, mekatronik, maskinteknik eller motsvarande. Du är praktiskt lagd och orädd för att prova nya lösningar. Arbetet kräver samarbete och god kommunikationsförmåga mot olika enheter och funktioner.

Du har erfarenhet från att arbeta i kund- och leveransprojekt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Dokumenterad yrkeserfarenhet med goda vitsord är ett krav.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga kollegor med stark framtidstro. Vi har stort fokus på våra medarbetare och är noggranna med hälsa, arbetsmiljö samt att det skall vara trivsamt och kul på arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och genomför även utbildningar och seminarier tillsammans.

Vårt kontor är placerat i centrala Eskilstuna.

Ansökan

* obligatoriskt

Tack!

Din ansökan har mottagits

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm