Konsultenhetschef-Mektig-Stockholm

Konsultenhetschef Stockholm

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

Vi bedriver arbete med kundprojekt på plats hos våra kunder och på plats i egna kontor. Vi driver också egna utvecklingsprojekt på våra kontor. Vårt arbetsområde är Västra och Östra Mälardalen med orter som bl.a. Eskilstuna, Västerås, Köping, Södertälje och Stockholm.

 

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker konsultchef Stockholm för anställning.

 

Rollen som konsultchef handlar om att arbeta med din personals välmående och utveckling, att skapa förutsättningar för de att lyckas i sina olika roller. Du driver parallellt säljaktiviteter hos våra kunder, både nya- och befintliga. Du arbetar också med rekryteringsaktiviteter för att möta våra kunders behov och utveckla vår affär i Stockholm.

 

Som konsultchef ansvar du för:

 • din personals välmående och utveckling
 • att aktivt arbeta förebyggande med inriktning på den fysiska- och psykosociala arbetsmiljön
 • din egen personalbudget
 • att genomföra årliga konsultutvärderingar
 • att strategiskt planera din grupps utveckling
 • strategiskt arbete som del i företagets ledningsgrupp
 • att arbeta med definierade sälj- och kundaktiviteter
 • att rekrytera nya medarbetare för att möta våra kunders behov
 • att i rollen vara ambassadör för Mektig Technology Group
 • att behålla och utveckla den speciella Mektig-känslan

 

Det här jobbet passar dig som har en god förståelse för konsultaffären vid sidan om förmågan att vara lyhörd för dina medarbetare och ge de bästa möjliga förutsättningar för att lyckas. Du förstår en kunds beskrivning av en teknisk problemställning och kan omsätta den till en kravspecifikation för att kunna erbjuda rätt kvalificerad konsult för uppdraget. Du skapar goda relationer varhelst du befinner dig och trivs med utmaningar, når satta målsättningar och är stolt för varje leverans som du gör.

 

Du har en teknisk bakgrund och meriterande är egna erfarenheter från arbetslivet som konsult, i roller inom mjukvara- och systemutveckling, till elektronik, mekanik eller motsvarande.

 

Du är en duktig kommunikatör, ledarskapet är otvingat och naturligt för dig, du besitter en förmåga att skapa tillit och förtroende samtidigt som du har hög integritet. Som person är du positiv och prestigelös med ett strukturerat och handlingskraftigt arbetssätt. Du är skicklig på att tydliggöra mål, delmål, syfte och nå de målsättningar som sätts upp.

 

Du är trygg i dig själv, din erfarenhet och din kunskap. En styrka är din förmåga att säga vad du tycker på ett positivt, konstruktivt sätt och din vana att aktivt arbeta med att utveckla personal genom konstruktiv feedback och coachning.

 

Akademiskt är du högskoleingenjör eller civilingenjör med flera års arbetslivserfarenhet, meriterande är att du har verkat i liknande roller.

 

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga kollegor med stark framtidstro. Vi har stort fokus på våra medarbetare och är noggranna med hälsa, arbetsmiljö samt att det skall vara trivsamt och kul på arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och genomför även utbildningar och seminarier tillsammans.

 

Våra kontor är placerade centralt i Eskilstuna och i Västerås. Tillsammans med dig kommer vi att etablera oss permanent i Stockholm.

 

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Lennart Kisswani, VD, på

070 237 09 39 eller skicka e-post på lennart.kisswani@mektig.se.

 

Tillsättning sker löpande så vänta inte till sista dagen utan skicka in din ansökan direkt.

Skicka din ansökan till: rekrytering@mektig.se. Märk din ansökan med ”Konsultchef”.

 

Vi ser fram emot din ansökan.

Mektig Technology Group

Ansökan

  Personlig integritet och dataskydd på Mektig™ Technology Group AB
  Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Genom din ansökan och/eller din korrespondens med oss ger du ditt samtycke till att vi lagrar all korrespondens och de uppgifter du lämnat till oss elektronisk (personuppgifter, cv, referenser) på vår server.
  Vi hanterar dina uppgifter med hög integritet och lämnar inte dina uppgifter vidare i något sammanhang utan ditt samtycke.