Rekryterare

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

 

Vår verksamhet består av kvalificerade ingenjörer som arbetar som konsulter hos våra kunder, på plats hos kund oftast men också genom att arbeta på våra egna kontor och stötta våra kunder därifrån.

Vårt arbetsområde är Västra och Östra Mälardalen med kunder på orter som bl.a. Eskilstuna, Västerås, Södertälje, Stockholm och Köping.

 

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker en rekryterare för anställning.

 

Ditt arbete

Som rekryterare bidrar du till utveckling av befintlig rekryteringsmodell och process tillsammans med ditt arbete med att rekrytera rätt personer för att möta kundbehoven som vi har. Det gör du i samarbete med ansvarig tillsättande chef.

Som rekryterare kommer du att vara avgörande för att vi ska lyckas att attrahera och anställa de bäst kvalificerade ingenjörerna.

Rekryteringsuppdragen berör hela vårt verksamhetsområde och kommer att fokusera på att hitta personer med boendeort från bl.a. Stockholm till Eskilstuna och Västerås, över hela Mälardalen.

 

Vem är du?

Som person passar dessa ord in på dig; drivande, initiativrik, strukturerad, kommunikativ, empatisk och relationsbyggare.

Du är en personkännare med ett öga för talang och teknisk skicklighet när du möter den.

Vi ser gärna att du:

– arbetat i minst 2 år inom rekrytering och uppsökande rekrytering med goda resultat

– har dokumenterad yrkeserfarenhet med goda vitsord

– jobbar med LinkedIn och andra relevanta verktyg

– driver ständiga förbättringar i ditt arbete

– säljer och arbetar kontinuerligt med att förmedla ett varumärke

– är van vid att jobba mot uppsatta och mätbara mål

– utöver svenska är du också flytande i engelska i tal och skrift

 

Akademiskt har du relevant examen för arbetet, exempelvis beteendevetenskap, psykologi eller motsvarande.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga kollegor med stark framtidstro. Vi har stort fokus på våra medarbetare och är noggranna med hälsa, arbetsmiljö samt att det skall vara trivsamt och kul på arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och genomför även utbildningar och seminarier tillsammans.

 

Våra kontor

Våra kontor finns i Eskilstuna och Västerås och inom en snar framtid också i Stockholm. Placeringsort är någon av dessa orter.

 

Tillsättning

Tillsättning sker löpande så vänta inte tills annonsens slutdatum innan du söker. Skicka in din ansökan direkt.

 

Kontakt

Frågor? Kontakta oss på rekrytering@mektig.se

Välkommen in med din ansökan.

Ansökan

    Personlig integritet och dataskydd på Mektig™ Technology Group AB
    Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Genom din ansökan och/eller din korrespondens med oss ger du ditt samtycke till att vi lagrar all korrespondens och de uppgifter du lämnat till oss elektronisk (personuppgifter, cv, referenser) på vår server.
    Vi hanterar dina uppgifter med hög integritet och lämnar inte dina uppgifter vidare i något sammanhang utan ditt samtycke.