Systemutvecklare inbyggda system

Systemutvecklare inbyggda system

Referensnummer: 1350069

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker systemutvecklare inbyggda system för anställning.

Vi bedriver arbete med kundprojekt på plats hos våra kunder. Vårt arbetsområde är Västra och Östra Mälardalen med orter som bl.a. Eskilstuna, Västerås, Södertälje, Stockholm, Köping och Sala.

Som systemutvecklare inbyggda system arbetar du med utveckling och design. Från tidiga faser, genom hela produktutvecklingskedjan, från design till implementation och produktvård. Det kan handla om att ta fram specifikationer och krav, funktionsutveckling, design, test, integration, implementation, kalibrering, validering och dokumentation.

Applikationerna kan variera, allt från utveckling av drivlina och motorer till styrning av maskiner och system till utveckling av förarmiljö och HMI.

Vi söker dig som är civilingenjör eller teknisk doktor inom mekatronik, elektronik, teknisk fysik, datavetenskap, eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom funktionsutveckling, reglerteknik och algoritmutveckling.

Meriterande är goda kunskaper inom simulering, programmering av realtidskritiska system, erfarenhet av arbete med funktionsutveckling/kravställning inom inbyggda system samt CAN kommunikation.

Som person har du ett analytiskt förhållningssätt. Du är drivande i ditt arbete, ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Det är viktigt att ha ett design- och helhetstänk. Du tar eget initiativ och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Dokumenterad yrkeserfarenhet med goda vitsord är ett krav.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga kollegor med stark framtidstro. Vi har stort fokus på våra medarbetare och är noggranna med hälsa, arbetsmiljö samt att det skall vara trivsamt och kul på arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och genomför även utbildningar och seminarier tillsammans.

Vårt kontor är placerat i centrala Eskilstuna.

Ansökan

* obligatoriskt

Tack!

Din ansökan har mottagits

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm