Lediga tjänster

Öppen ansökan
Konsulter mer flerårig erfarenhet av teknikutveckling och ledning sökes.
Akademiskt är du högskoleingenjör eller civilingenjör. Du har flerårig erfarenhet inom relevant område.
Tidigare konsulterfarenhet är värdefull. Välkommen in med din ansökan.
Skicka din ansökan via formulären på respektive sida eller direkt till rekrytering@mektig.se

Projektledare

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker projektledare för anställning. I rollen som projektledare planerar, leder och fördelar du projektarbetet. Projektteamet består oftast av ett tvärfunktionellt team eller delprojektledare som rapporterar direkt till dig. Du är ansvarig för ledning, prioritering, planering, budget, resurs- och projektstyrning, beslutsfattande, kommunikation samt riskanalys. Du rapporterar till styrgruppen samt i förekommande fall direkt mot kund eller företagsledning.

Akademiskt är du Civilingenjör eller Högskoleingenjör inom maskinteknik, mekatronik, elektronik, datavetenskap, industriell ekonomi eller motsvarande.

Läs mer >

Teknisk projektledare

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker teknisk projektledare för anställning. I rollen som teknisk projektledare planerar, leder och fördelar du projektarbetet med fokus på teknisk lösning och leverans till huvudprojektet. Du har kontakt med både interna och externa kunder.

Din huvuduppgift är leverans av en kvalitetssäkrad teknisk lösning, en funktion eller en komplett produkt. Arbetet bedrivs från tidiga faser och konceptutveckling till detaljutveckling, industrialisering och implementation. Rena kostnadsrationaliseringsprojekt och/eller konceptutveklingsprojekt förekommer.

Läs mer >

Systemutvecklare – inbyggda system

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker systemutvecklare, inbyggda system för anställning. Som systemutvecklare inbyggda system arbetar du med utveckling och design. Från tidiga faser, genom hela produktutvecklingskedjan, från design till implementation och produktvård.

Vi söker dig som är civilingenjör eller teknisk doktor inom mekatronik, elektronik, teknisk fysik, datavetenskap eller motsvarande

Läs mer >

Backend-utvecklare

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker 1-2 backend- utvecklare alt. fullstack-utvecklare för anställning. I rollen som backend-utvecklare arbetar du med programmering och applikationsutveckling på GCP – Google Cloud Platform. 

Du har erfarenhet från flera steg i utvecklingsprocessen som t.ex. kravhantering, design, funktionsutveckling, test- och verifiering.

Läs mer >


 

 

Personlig integritet och dataskydd på Mektig™ Technology Group AB Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan och/eller din korrespondens med oss ger du ditt samtycke till att vi lagrar all korrespondens och de uppgifter du lämnat till oss elektronisk (personuppgifter, cv, referenser) på vår server. Vi hanterar dina uppgifter med hög integritet och lämnar inte dina uppgifter vidare i något sammanhang utan ditt samtycke.