Lediga tjänster

Öppen ansökan

Konsulter mer flerårig erfarenhet av teknikutveckling och projektledning sökes.
Akademiskt är du högskoleingenjör eller civilingenjör. Du har flerårig erfarenhet inom relevant område.
Tidigare konsulterfarenhet är värdefull. Välkommen in med din ansökan.

Skicka din ansökan direkt till rekrytering@mektig.se.

 

Enhetschef-Mektig-Stockholm

Konsultenhetschef Stockholm

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker konsultchef Stockholm för anställning.

Rollen som konsultchef handlar om att arbeta med din personals välmående och utveckling, att skapa förutsättningar för de att lyckas i sina olika roller. Du driver parallellt säljaktiviteter hos våra kunder, både nya- och befintliga. Du arbetar också med rekryteringsaktiviteter för att möta våra kunders behov och utveckla vår affär i Stockholm.

Det här jobbet passar dig som har en god förståelse för konsultaffären vid sidan om förmågan att vara lyhörd för dina medarbetare och ge de bästa möjliga förutsättningar för att lyckas.

Läs mer >

Senior Projektledare

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker projektledare för anställning. I rollen som projektledare planerar, leder och fördelar du projektarbetet. Projektteamet består oftast av ett tvärfunktionellt team eller delprojektledare som rapporterar direkt till dig. Du är ansvarig för ledning, prioritering, planering, budget, resurs- och projektstyrning, beslutsfattande, kommunikation samt riskanalys. Du rapporterar till styrgruppen samt i förekommande fall direkt mot kund eller företagsledning.

Akademiskt är du Civilingenjör eller Högskoleingenjör inom maskinteknik, mekatronik, elektronik, datavetenskap, industriell ekonomi eller motsvarande.

Läs mer >

Linuxutvecklare embedded distributioner

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker Linuxutvecklare embedded distributioner för anställning.

Allmänt har du en bra förståelse för hela systemet ifrån hårdvara till applikationer. Du har jobbat med Linux embedded. Det är meriterande om du även har jobbat med andra realtidsoperativsystem.

Tekniskt är du erfaren i C/C++, har erfarenhet av scriptspråk för Linux (Bash/Python), har erfarenhet av antingen build root eller Yocto (meriterande med båda)

Läs mer >

Systemutvecklare Linux embedded

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker systemutvecklare Linux embedded för anställning.

Du kommer att arbeta med applikationsutveckling mot Linux-embedded för inbyggda system hos våra kunder som en del av ett team med fokus på Linux.

Du har spetskompetens av att integrera applikationer i Linux, interagera med operativsystemet och optimera applikationer för Linux.

Läs mer >

Teknisk projektledare

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker teknisk projektledare för anställning. I rollen som teknisk projektledare planerar, leder och fördelar du projektarbetet med fokus på teknisk lösning och leverans till huvudprojektet. Du har kontakt med både interna och externa kunder.

Din huvuduppgift är leverans av en kvalitetssäkrad teknisk lösning, en funktion eller en komplett produkt. Arbetet bedrivs från tidiga faser och konceptutveckling till detaljutveckling, industrialisering och implementation. Rena kostnadsrationaliseringsprojekt och/eller konceptutveklingsprojekt förekommer.

Läs mer >

Backend-utvecklare

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker 1-2 backend- utvecklare alt. fullstack-utvecklare för anställning. I rollen som backend-utvecklare arbetar du med programmering och applikationsutveckling på GCP – Google Cloud Platform. 

Du har erfarenhet från flera steg i utvecklingsprocessen som t.ex. kravhantering, design, funktionsutveckling, test- och verifiering.

Läs mer >

Test- och verifieringsingenjör

Vill du jobba som test- och verifieringsingenjör-konsult hos företag i Mälardalen. På Mektig Technology Group ser vi till att du får ett uppdrag som passar dig med din erfarenhet och personlighet, vi matchar kundens och dina behov på riktigt! Kom med på vår expansionsresa och jobba på ett företag med medarbetare som har hög kompetens och lång erfarenhet inom sitt kompetensområde.

Läs mer >


 

 

Personlig integritet och dataskydd på Mektig™ Technology Group AB Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan och/eller din korrespondens med oss ger du ditt samtycke till att vi lagrar all korrespondens och de uppgifter du lämnat till oss elektronisk (personuppgifter, cv, referenser) på vår server. Vi hanterar dina uppgifter med hög integritet och lämnar inte dina uppgifter vidare i något sammanhang utan ditt samtycke.