Lediga tjänster

Öppen ansökan

Konsulter mer flerårig erfarenhet av teknikutveckling och projektledning sökes.
Akademiskt är du högskoleingenjör eller civilingenjör. Du har flerårig erfarenhet inom relevant område.
Tidigare konsulterfarenhet är värdefull. Välkommen in med din ansökan.

Skicka din ansökan direkt till rekrytering@mektig.se.

Mektig-HW

Ledande hårdvaruutvecklare inom industrin

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker ledande hårdvaruutvecklare inom industri för anställning. Som hårdvaruutvecklare ansvarar du för att leda hårdvaruutvecklingen och säkerställer att den möter kravställning med avseende på hårdvarudesign, krav och funktionsverifiering. 

Akademiskt är du Högskoleingenjör eller Civilingenjör med inriktning på Elektronik, Mekatronik, Teknisk fysik eller motsvarande.

Läs mer >

Senior Projektledare

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker projektledare för anställning. I rollen som projektledare planerar, leder och fördelar du projektarbetet. Projektteamet består oftast av ett tvärfunktionellt team eller delprojektledare som rapporterar direkt till dig. Du är ansvarig för ledning, prioritering, planering, budget, resurs- och projektstyrning, beslutsfattande, kommunikation samt riskanalys. Du rapporterar till styrgruppen samt i förekommande fall direkt mot kund eller företagsledning.

Akademiskt är du Civilingenjör eller Högskoleingenjör inom maskinteknik, mekatronik, elektronik, datavetenskap, industriell ekonomi eller motsvarande.

Läs mer >

Teknisk projektledare

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker teknisk projektledare för anställning. I rollen som teknisk projektledare planerar, leder och fördelar du projektarbetet med fokus på teknisk lösning och leverans till huvudprojektet. Du har kontakt med både interna och externa kunder.

Din huvuduppgift är leverans av en kvalitetssäkrad teknisk lösning, en funktion eller en komplett produkt. Arbetet bedrivs från tidiga faser och konceptutveckling till detaljutveckling, industrialisering och implementation. Rena kostnadsrationaliseringsprojekt och/eller konceptutveklingsprojekt förekommer.

Läs mer >

Systemutvecklare – inbyggda system

Mektig Technology Group är idag inne i ett expansivt skede och söker systemutvecklare, inbyggda system för anställning. Som systemutvecklare inbyggda system arbetar du med utveckling och design. Från tidiga faser, genom hela produktutvecklingskedjan, från design till implementation och produktvård.

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör inom datavetenskap, mekatronik, elektronik, teknisk fysik, eller motsvarande.

Läs mer >

Enhetschef-Mektig-Stockholm

Fullstackutvecklare med fokus på backend eller erfaren systemarkitekt backend

Är du en skicklig teknisk konsult inom IT som söker en ny utmaning? Vill du arbeta med spännande projekt hos våra kunder i Mälardalen? På Mektig Technology Group ser vi till att du får uppdrag som matchar din erfarenhet och personlighet. Vi strävar efter att möta både kundens och dina behov på riktigt! Kom och bli en del av ett företag med högkompetenta medarbetare med lång erfarenhet inom sina kompetensområden.

Läs mer >

Test- och verifieringsingenjör

Vill du arbeta som konsult inom test- och verifiering hos våra kunder i Mälardalen. På Mektig Technology Group ser vi till att du får ett uppdrag som passar dig med din erfarenhet och personlighet, vi matchar kundens och dina behov på riktigt! Kom och jobba på ett företag med medarbetare som har hög kompetens och lång erfarenhet inom sitt kompetensområde.

Läs mer >


 

 

Personlig integritet och dataskydd på Mektig™ Technology Group AB Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan och/eller din korrespondens med oss ger du ditt samtycke till att vi lagrar all korrespondens och de uppgifter du lämnat till oss elektronisk (personuppgifter, cv, referenser) på vår server. Vi hanterar dina uppgifter med hög integritet och lämnar inte dina uppgifter vidare i något sammanhang utan ditt samtycke.