Backend-utvecklare

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker 1-2 backend- utvecklare alt. fullstack-utvecklare för anställning.

I rollen som backend-utvecklare arbetar du med fokus på programmering och applikationsutveckling på GCP – Google Cloud Platform. Du behärskar följande programmeringsspråk:

 • JavaScript/TypeScript
 • React JS & React Native
 • Node.js
 • NoSQL

Det är en bonus om du också har erfarenhet av:

 • IOS (Swift, C)
 • Android (Java, Kotlin, Go)

När det gäller teknik, plattform och databas så gäller GCP – Google Cloud Platform:

 • Firebase
 • Firebase Cloud Messaging
 • Cloud Firestore
 • Cloud Functions / Cloud Functions for Firebase
 • Realtime Database

Förutom ovan har du erfarenhet från flera steg i utvecklingsprocessen som t.ex. kravhantering, design, funktionsutveckling, programmering, test- och verifiering.

Du är trygg i dig själv, din erfarenhet och din kunskap. Du har en erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsprocesser och har förståelse för ord som exempelvis SCRUM.

Som person har du ett stort teknikintresse och några års erfarenhet av att arbeta med app-utveckling på backend-sidan.

Förutom ditt tekniska kunnande har du ordningssinne, personligt driv samtidigt som du är kommunikativ. Du ser möjligheter där andra ser problem och du arbetar proaktivt med en prestigelös framtoning.

Akademiskt har du ingenjörsutbildning inom datavetenskap, elektronik, teknisk fysik eller motsvarande.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga kollegor med stark framtidstro. Vi har stort fokus på våra medarbetare och är noggranna med hälsa, arbetsmiljö samt att det skall vara trivsamt och kul på arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och genomför även utbildningar och seminarier tillsammans.

Våra kontor finns i Eskilstuna och Västerås och inom en snar framtid också i Stockholm.

Ansökan

  Personlig integritet och dataskydd på Mektig™ Technology Group AB
  Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan och/eller din korrespondens med oss ger du ditt samtycke till att vi lagrar all korrespondens och de uppgifter du lämnat till oss elektronisk (personuppgifter, cv, referenser) på vår server.
  Vi hanterar dina uppgifter med hög integritet och lämnar inte dina uppgifter vidare i något sammanhang utan ditt samtycke.