Teknisk Projektledare SW

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker teknisk projektledare inom mjukvaruutveckling för anställning.

Vi bedriver arbete med kundprojekt på plats hos våra kunder. Vårt arbetsområde är Västra och Östra Mälardalen med orter som bl.a. Eskilstuna, Västerås, Södertälje, Stockholm, Köping m.fl.

I rollen som teknisk projektledare planerar, leder och fördelar du projektarbetet med fokus på funktionalitet, kvalitet, effektivitet och leverans till huvudprojektet. Du har kontakt med både interna och externa kunder. Du får gärna ha erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system. Du har en förmåga att se helheten, samt har erfarenhet från flera steg i mjukvaru-utvecklingsprocessen som t.ex. kravhantering, design, funktionsutveckling, programmering, test- och verifiering.

Du är skicklig på att tydliggöra mål, delmål och syftet med hela projektet. Genom din erfarenhet har du utvecklat ett bra sätt att ta människor och vet att tydlig kommunikation till och mellan personer ofta är nyckeln till ökad effektivitet och kvalitet i deras leveranser.

Du är trygg i dig själv, din erfarenhet och din kunskap. En styrka är din förmåga att säga vad du tycker på ett positivt, konstruktivt sätt och din vana att aktivt jobba med att utveckla projektgruppen genom denna konstruktiva feedback.

Du har erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsprocesser, ord som SCRUM eller SAFE är välkända för dig.

Som person har du ett stort teknikintresse och flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och projektledning. Förutom ditt ordningssinne, ledarskap och kommunikativa sätt är du strukturerad, kreativ och initiativrik. Du får gärna se dig själv som generalist snarare än specialist, samt att du är driven, nyfiken, noggrann och har ett genuint intresse för ledarskap. Du ser möjligheter där andra ser problem och du arbetar proaktivt med en prestigelös framtoning.

Som projektledare är du van att arbeta med risk management, resurs- och projektstyrning, dokumentation samt resultat- och måluppfyllelse. Du har erfarenhet från att arbeta i kund- och leveransprojekt och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du har goda kunskaper inom mjukvaruutveckling och är erfaren i rollen som projektledare.

Dokumenterad yrkeserfarenhet med goda vitsord är ett krav.

Akademiskt är du Högskoleingenjör eller Civilingenjör inom datavetenskap, elektronik, teknisk fysik, mekatronik eller motsvarande.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga kollegor med stark framtidstro. Vi har stort fokus på våra medarbetare och är noggranna med hälsa, arbetsmiljö samt att det skall vara trivsamt och kul på arbetet. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och genomför även utbildningar och seminarier tillsammans.

Våra kontor finns i Eskilstuna och Västerås och inom en snar framtid också i Stockholm.

Ansökan

    Personlig integritet och dataskydd på Mektig™ Technology Group AB
    Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan och/eller din korrespondens med oss ger du ditt samtycke till att vi lagrar all korrespondens och de uppgifter du lämnat till oss elektronisk (personuppgifter, cv, referenser) på vår server.
    Vi hanterar dina uppgifter med hög integritet och lämnar inte dina uppgifter vidare i något sammanhang utan ditt samtycke.