Test- och verifieringsingenjör

Vill du jobba som test- och verifieringsingenjörs-konsult hos företag i Mälardalen. På Mektig Technology Group ser vi till att du får ett uppdrag som passar dig med din erfarenhet och personlighet, vi matchar kundens och dina behov på riktigt! Kom med på vår expansionsresa och jobba på ett företag med medarbetare som har hög kompetens och lång erfarenhet inom sitt kompetensområde.

Mektig™ Technology Group AB är ett tekniskt konsult- och produktutvecklingsbolag. Vår affärsidé är att erbjuda hög kompetens inom teknikutveckling och ledning. Därigenom hjälper vi våra kunder att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet genom stöd i utvecklingsprocesser, i hela eller delar av produktutvecklingskedjan och genom hela produktlivscykeln. Våra erfarna och kompetenta medarbetare präglas av ledord som ledning, kreativitet, kunskap och respekt. Genom att arbeta med egna produkter vid sidan om den tekniska konsultingen utvecklar vi kontinuerligt vår kreativitet och innovationsförmåga.

Vi är idag inne i ett expansivt skede och söker Test- och verifieringsingenjör för anställning.

Vi bedriver arbete med kundprojekt på plats hos våra kunder. Vårt arbetsområde är Västra och Östra Mälardalen med orter som bl.a. Eskilstuna, Västerås, Södertälje och Stockholm. Våra kontor är placerade i centrala Eskilstuna respektive centrala Västerås.

Mektig Technology Group har kollektivavtal och konkurrenskraftiga villkor och förmåner.

 

Om tjänsten:

Som Test- och verifieringsingenjör är du ansvarig för ett eller flera delsystem, ett komplett system eller en hel produkt. Detta innebär kunskap om krav, testplanering, resurs- och riggallokering, genomförande av test/verifiering, analys, dokumentation, presentation och kommunikation.

Du bidrar från tidiga faser genom hela utvecklingskedjan. I tidiga faser säkerställer du att verifiering av kraven är möjlig. Du formulerar en testspecifikation och genomför sedan utvecklingsverifiering tills tillräcklig hög mognadsgrad är uppnådd. I slutfasen lägger du fokus på validering av systemet eller produkten.

I rollen ingår också metodutveckling och säkerställan om att test sker säkert, kvalitetssäkrat, effektivt med tillförlitligt resultat.

Arbetet sker till stor del på plats hos kund. Vissa delar kan vara möjliga att utföra på distans; hemifrån eller på ett av våra kontor.

 

Erfarenhet:

Du har flera års erfarenhet av att arbeta som test- och verifieringsingenjör inom något eller flera av följande områden:

 • System och mjukvara
 • Hårdvara och elektronik
 • Mekanik

Som Test- och verifieringsingenjör är du:

 • van att formulera testspecifikation och testfall för verifiering av funktioner, system- och produktkrav
 • van att genomföra test- och verifiering
 • van att dokumentera och presentera testresultat.
 • väl förtrogen med mätsystem, signalbehandling, mätdatahantering och metodutveckling inom provning.
 • analytisk, kreativ, strukturerad, prestigelös och initiativrik.
 • Tekniskt skicklig
 • duktig på att samarbeta och kommunicera mot olika enheter och funktioner.
 • bra på att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

 

Utbildning:

Akademiskt är du Civilingenjör eller Högskoleingenjör inom maskinteknik, mekatronik, elektronik, datavetenskap, teknisk fysik eller motsvarande.

 

Ansökan:
Skicka in din ansökan, inklusive CV och Personligt brev, till rekrytering@mektig.se. Sista ansökningsdag är 28 Februari 2023, ansök redan i dag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

  Personlig integritet och dataskydd på Mektig™ Technology Group AB
  Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan och/eller din korrespondens med oss ger du ditt samtycke till att vi lagrar all korrespondens och de uppgifter du lämnat till oss elektronisk (personuppgifter, cv, referenser) på vår server.
  Vi hanterar dina uppgifter med hög integritet och lämnar inte dina uppgifter vidare i något sammanhang utan ditt samtycke.