VD, affärsutvecklare och senior konsult

VD, affärsutvecklare och senior konsult.
Lorem ipsum.

Senior konsult | Projektledare

Andreas är en erfaren konsult som arbetar  i rollerna senior projektledare, programledare och interim chef. Han har de senaste 20 åren genomfört uppdrag inom Medicinteknik, Tunga fordon, Automotive och Energi.

Senior konsult | Projektledare

Erik är en projektledare som engagerat och strukturerat drivit projekt inom tillverkningsindustrin sen 2006. Med huvudfokus inom produktion har Erik drivit igenom flertalet investeringar, förändringar och introduktioner av nya produkter hos flera stora kunder i Mälardalen.

Senior konsult | Projektledare

Jens är en projektledare med flerårig erfarenhet. Han har drivit produktions- och produktutvecklingsprojekt samt eftermarknadsprojekt. Projekten har innefattat allt från investeringar i nya maskiner, utrustning, systemförändringar, kapacitetshöjningar,  layoutförändringar, orderbundna nya produkter till nya eftermarknadslösningar.

Mattias Bergquist Mektig

Projektledare

Mattias har det senaste året jobbat som projektledare för maskininvesteringar inom växellådsmontering, bearbetning och industrialisering på Volvos transmissionsfabrik i Köping. Tidigare har han jobbat som produktionsutvecklare och beredare för tillverkning av transmissioner till lastbilar och bussar.

Mektig Daniel Gredelöv

Teknisk projektledare | Teknisk specialist

Daniel är en erfaren utvecklingsingenjör, prestandaingenjör och teknisk projektledare. Han är tekniskt mycket skicklig och har expertis inom motorutveckling, kvalitetshöjande åtgärder, prestanda och provning.

Viktor Pahv Mektig

Senior konsult | Systemutvecklare

Viktor är en erfaren systemingenjör och projektledare med närmare 20års erfarenhet inom systemutveckling och mjukvaruutveckling.

Cecilia Hansson Mektig

Senior konsult

Cecilia har 30 års erfarenhet av produktutveckling i global miljö. Hennes kompetensområden varierar från teknisk projektledning, produktledning, kravutveckling, riskhantering, diagnostikutveckling, verifiering/validering, till orsaksanalyser, strategiframtagning och processutveckling. Hon har främst arbetat med detta inom el/elektronik och mjukvara för entreprenadmaskiner och mobiltelefoni.  Hon är ISTQB-certifierad Testledare och Lean Six Sigma Black Belt.

Anders Larsson Mektig

Senior konsult | Test- och verifiering

Anders Larsson är en mycket erfaren provningsingenjör och testledare med över 20års erfarenhet.  Han har mycket lång fordonsprovningserfarenhet och har berört många olika fordonssystem; komplett fordon, traktion, högspänning, hjälpkraft, bromssystem, dörrar, vägning och multipeltester.

Carl-Oscar Varnander Mekti

Systemutvecklare

Carl-Oscar är en erfaren systemingenjör som har arbetat brett med roller ifrån tekniskkoordinator, scrum/kanban teamlead, kravhantering, arkitektur och designfrågor, till ren kodimplementation och testning. Teknikområden har sedan 2011 sträckt sig ifrån ljusautomation och medicinteknik till fordon och kraftindustri.